طرز تهیه بادمجان شکم پر غذای اصیل شمالی

طرز تهیه بادمجان شکم پر غذای اصیل شمالی

نت در نت طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی

مواد لازم:

بادمجان..... یک کیلو

گردو چرخ شده..... 300 گرم

رب انار ملس.... 3 قاشق غذا خوری

سبزی معطر( شامل چوچاق و نعناع و گشنیز و جعفری)..... 5قاشق غذا خوری

رب گوجه..... 1 قاشق غذا خوری

پیاز ....... 1 عدد متوسط

ادویه..... به میزان لازم

روغن.... به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا بادمجانها را پوست کنده و نمک میپاشیم تا تلخی آنها گرفته شود.( بمدت نیمساعت)
سپس بادمجانها را شسته و با دستمال خشک کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم.
پیاز را رنده کرده و در روغن سرخ میکنیم . گردوهای چرخ شده را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم سبزیهای معطر مخصوص شمال را پاک کرده و شسته و خورد کرده و به گردوها اضافه میکنیم خوب تفت میدهیم آخر سر رب انار و ادویه ها را ریخته و هم میزنیم تا مواد خوب به خورد هم بروند. وقتی مواد خوب خنک شدن داخل با دمجانهای سرخ شده را قاشق به آرامی باز کرده و از مواد داخل بادمجانها را پر میکنیم این کار را تا جاییکه تمام بادمجانها پر شدند ادامه میدهیم .
در تابه کمی روغن و آب ریخته و بادمجانها را درون تابه مرتب کنار هم میچینیم . مواظب باشید شعله گاز زیاد نباشد و تا زمان جا افتادن خورشت شعله گاز را روی کم تنظیم میکنیم. در آخر بادمجانهای شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و با مقداری جعفری تزئین میکنیم.
امیدوارم این غذای خوشمزه و اصیل گیلانی را بپزید و از خوردنش نهایت لذت را ببرید.
نوش جان تون.

افزودن دیدگاه جدید