طرز تهیه بادمجان ورقه ای شکم پر ترکیه ای خوشمزه و مجلسی

بادمجان ورقه ای شکم پر

بادمجان ورقه ای شکم پر یه فینگرفود خوشمزه و راحته که برای درست کردنش به زمان زیادی نیاز نیست و یه غذای کاملا سالم و سبکه.

در ادامه با دستور پخت بادمجان ورقه ای شکم پر مرحله به مرحله  در نت در نت آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه بادمجان ورقه ای شکم پر

    بادمجان بزرگ 2 عدد
    سیب زمینی کوچک 1 عدد
    پیازچه 4 شاخه
    تخم مرغ 3 عدد
    آرد 3 قاشق غذاخوری
    گوشت چرخ کرده 100 گرم (به دلخواه)
    نمک 1 قاشق چای‌خوری
    فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری
    فلفل قرمز نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه ورقه بادمجان شکم پر ترکیه ای مرحله به مرحله

بادمجان ورقه شکم پر
  • مرحله اول، ورقه کردن بادمجان

برای شروع ابتدا بادمجون‌ها رو بشویید و با پوست به ورقه‌های به قطر یک سانتی‌متر برش بدید.

بادمجان‌ها رو داخل آب نمک بریزید و حدود نیم ساعت زمان بدید تا داخل آب نمک بمونه.

سپس بادمجون‌ها رو از آب نمک خارج کنید و آب کشی کنید و با قاشق داخل ورقه‌های بادمجان رو خالی کنید.

قسمت داخلی یا همون گوشت بادمجان‌ها رو برای مواد داخل ورقه بادمجان استفاده می‌کنیم.

  • مرحله دوم، آماده کردن مایه میانی بادمجان ها

یک سیب‌زمینی رو پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و بعد آب سیب‌زمینی رو بگیرید و داخل یک کاسه بریزید. پیازچه ها رو هم ریز خرد کنید و به سیب‌زمینی رنده شده اضافه کنید.

قسمت‌های داخل بادمجان رو که در مرحله قبل با قاشق جدا کردبم، ریز خرد کنید و داخل کاسه بریزید. به دلخواه می‌تونید صد گرم گوشت چرخ کرده که با کمی روغن تفت داده و پخته شده رو به مواد اضافه کنید.

در ادامه تخم‌مرغ، نمک، فلفل و آرد سفید رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد به طور کامل با هم مخلوط و یکدست بشن.

  • مرحله سوم، سرخ کردن ورقه بادمجان شکم پر

داخل یک تابه کمی روغن بریزید و وقتی که داغ شد، بادمجان‌های ورقه شده رو داخل تابه بچینید و با قاشق مقداری از مواد میانی بردارید و داخل ورقه٬ها رو با مواد پر کنید. روی حرارت متوسط هر دو طرف ورقه‌های بادمجون رو سرخ کنید.

فیدیا

افزودن دیدگاه جدید