طرز تهیه غذای استانبولی با سویا

طرز تهیه استانبولی با سویا

شما در تهیه استانبولی می‌توانید از موادی مانند سیب زمینی، لوبیا سبز، گوشت و حتی سویا استفاده کنید.

مواد لازم
مواد اولیه     مقدار
برنج آبکش شده     ۲ پیمانه
لوبیا سبز آب پز     ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن     به میزان لازم
سویا درشت     ۵۰ گرم
آبلیمو     به میزان دلخواه
رب گوجه     ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

 
طرز تهیه

قبل از شروع کار باید برنج خود را آبکش کرده باشید و لوبیا سبز شما هم به صورت آب‌پز آماده باشد.

    برای شروع کار، سویا را به مدت ۳۰ دقیقه در آب قرار دهید.
    سپس سویا را به خوبی آبکش کنید.
    بعد از آبکش کردن سویا، آن را در مقداری روغن تفت داده، نمک بزنید و در صورت دلخواه مقداری آبلیمو اضافه کنید.
    رب گوجه را به سویا خود اضافه کرده و مقداری زردچوبه و فلفل بزنید.
    حالا سویا و لوبیا سبز آب‌پز‌شده را در لابه‌لای برنج آبکش‌شده خود قرار دهید. (می‌توانید یک لایه برنج، یک لایه مواد خود را بگذارید تا برنج و مواد شما هر دو تمام شوند.)
    و در نهایت بگذارید برنج شما دم بکشد.

بعد از دم کشیدن برنج استانبولی شما آماده است و می‌توانید با سالاد یا ماست سرو کنید.

افزودن دیدگاه جدید