آموزش دم کردن “چای کویتی” خوش طعم

چای-کویتی


مواد لازم چای کویتی:

        آب :نصف پیمانه
        هل:5 عدد
        شکر:4قاشق چایخوری
        چای کیسه ای:  1 عدد
        زعفران:به مقدار لازم..


طرز تهیه چای کویتی:

آب ، زعفران و هل را داخل قابلمه ای ریخته و در آن را ببندید و قابلمه را روی حرارت  ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.

بعد از به جوش آمدن چای آن را از روی حرارت بردارید و چای کیسه ای را به مدت 2 دقیقه داخل آن قرار دهید .

فنجان ها را آماده کنید و ته آنها شکر بریزید و چای آماده شده را داخل فنجان بریزید و همراه با کلوچه یا شیرینی نوش جان کنید.


نکات تکمیلی در مورد چای کویتی

    چای کویتی جزو نوشیدنی - نوشیدنی گرم میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
    چای کویتی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .

    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .